QRZ call zoeken

Hier vind u info over de cursussen die bij ons in Jip & Janneke taal gegeven word.

en als u nog twijfelt, hieronder vind u paar verhalen over hoe de cursisten het ervaren hebben.

Ik heb de cursus als heel erg leuk ervaren, Jack, Koos en Erwin hebben niks onbenut gelaten om ons “examen klaar” te krijgen. Extra avonden om een bepaald onderwerp extra uit te leggen of een extra proefexamen maken. Het was allemaal geen moeite en werd met groot plezier gedaan door de cursus-begeleiders Koos en Erwin.

In het begin was ik erg sceptisch over de cursus en de eerst cursusavond was een ramp. Na de eerste les van Papa Jack kwam Koos met het eerste proefexamen op de proppen. 9 van de 40 vragen goed. Dat was een goed begin en ik had voor mijzelf het idee “dat gaat nooit lukken”.

Gaandeweg de cursus veranderde dat en door het op een leuke manier brengen van de stof en het simpele taalgebruik (Jip en Janneke taal) ging het steeds beter. Aan het einde van de cursus kon ik het soms niet geloven, 2 fouten, 3 fouten en soms ook proefexamens met o fouten.

Op de grote dag (6 maart 2017) ruim op tijd in Nieuwegein waar we werden opgevangen door een delegatie van de RFDX.

Om 15.15. naar binnen in de examenruimte en 20 minuten stond ik weer buiten. Na het nakijken een voorlopige score van 2 fouten en dat is zo gebleven. Ik kan iedereen aanraden om lid te worden van de RFDX en via de RFDX een opstapje te maken naar de N-cursus en zo een leuke uitbreiding van de hobby te bereiken.

19RF426 PD9TDW Ton Emmers


Nu ik de cursus gehad heb met de prima leiding en begeleiding kan ik zeggen dat de cursus gemakkelijker was dan dit stukje schrijven.(aangezien schrijven niet mijn ding is maar dit kon ik niet weigeren). Ik heb de cursus als erg prettig ervaren je moet er zelf natuurlijk wel wat voor doen, gewoon continu de examens herhalen maar met de tips en trucjes die je aangereikt krijgt is het goed te doen.

Alle begin is moeilijk toen ik de eerste keer een proef examen in keek had ik maar een gedachte dat gaat nooit wat worden ,maar na een x aantal lessen ging het inderdaad al een stuk makkelijker.

Ook werd ons steeds verteld het gaat alleen maar beter en het gaat jullie lukken ,en deze positieve woorden van de begeleiders zijn inderdaad uitgekomen. Ik heb de begeleiding en manier van les geven als erg prettig ervaren en ben deze heren hier erg dankbaar voor .(daar deze heren het allemaal in hun vrije tijd en kosteloos doen).

Vr. Gr. Hielke Kerstma
19RF633/PD1HK

Oh ja de inschrijving is open, wil je meedoen stuur een mail naar Cursus(Replace this parenthesis with the @ sign)rfdx.eu met al je gegevens incl, je RFDX registratie 19RF???

 


Copyright  RFDX © 2019. All Rights Reserved.