Location,3363KG Sliedrecht
secretariaat@rfdx.eu

Teamspeak onze sponsor en 
het digitale clubhuis van de RFDX

Onze vereniging heeft een eigen Teamspeak server waar elk geregistreerd lid gebruik van kan maken.Wat is Teamspeak? Teamspeak is een voip programma waarmee het mogelijk is om met mede amateurs te praten over de hobby of andere dagelijkse bezigheden. De RFDX vereniging gebruikt Teamspeak om tijdens de wekelijkse rondes buiten het signaal in de ether ook het bulletin te laten luisteren via Teamspeak.Tevens staan er diverse stations aangekoppeld die een signaal afgeven zodat je kan luisteren naar diverse frequenties van de amateurbanden.Ook zijn er een aantal leden die internetradio stream hebben lopen via de TS server zodat je op een rustig moment kan luisteren naar muziek.
Mocht je nog geen teamspeak hebben maar ben je nieuwsgierig geraakt neem even contact op met het ict team

Hoe installeer je teamspeak zie je hier

EMC-Richtlijn

Hier bent U op de EMC pagina van de RFDX Vereniging . Wat wij volgen voor U en publiceren komt uit de Radio Amateur wereld met praktijk- voorbeelden en ervaringen en nieuws uit de bladen en instanties over allerlei storingen die wij als Radio Amateur ondervinden.

De EMC-richtlijn (Richtlijn 2014/30/EU van het Europees Parlement en de Raad) is een Europese richtlijn voor lidstaten van de Europese Unie, waarmee beoogd wordt de lidstaten regelgeving te laten implementeren met betrekking tot elektromagnetische compatibiliteit (EMC). Alle elektrische apparaten of installaties beïnvloeden elkaar. Het doel van de richtlijn elektromagnetische compatibiliteit (EMC) is om al die bijwerkingen onder controle te houden. De toepassing van deze richtlijn zorgt voor vermindering van de overlast en verbetering van de immuniteit.

Apparatuur (apparaten en vaste installaties) moet voldoen aan de EMC-eisen wanneer deze op de markt wordt gebracht en / of in gebruik wordt genomen. De EMC-richtlijn begrenst de elektromagnetische emissies van apparatuur om er voor te zorgen dat, bij normaal gebruik, de apparatuur niet stoort op radio- en telecommunicatieapparatuur en andere uitrusting. Deze richtlijn regelt ook de immuniteit van dergelijke apparatuur en tracht er voor te zorgen dat deze apparatuur niet verstoord wordt. In Nederland is de wettelijke basis voor de richtlijn die hierboven worden beschreven terug te in in hoofdstuk 10 van de Telecommunicatiewet (Tw) en het besluit en de regeling Elektromagnetische compatibiliteit. Onder meer Agentschap Telecom (onderdeel van het Ministerie van economische zaken) houdt in Nederland toezicht op de toepassing van de regelgeving.

Firma Goodwe verhelpt het probleem met de storende Solar Omvormers !!!!!

De Firma van deze omvormers is druk bezig geweest het probleem op te lossen. Op 25-04-2018 zijn deze mensen van de firma Goodwe bij mijn buurman geweest en hebben het probleem verholpen en ik kan nu storing vrij ontvangen op de nodige Amateur banden . Dus na modificatie van deze firma kan ook deze omvormer gerekend worden als Amateur vriendelijk. Met 73 van 19RF001 / PA9RF Jack Ede En wij danken de Firma Goodwe en natuurlijk ook de goede samenwerking met mijn buurman niet te vergeten.

Gecertificeerde Solar Omvormers

DE NIEUWE SUNNY BOY 3.0-5.0 Meer dan een omvormer. Compact, eenvoudiger en meer comfort dankzij Smart Connected.

1-fase Omvormer Best Solar Omvormer Price at the highest quality. Omnik 1-fase Omvormer applies the world-class technologies with 97.8% conversion efficiency and 99.9% MPPT efficiency.

Holistic solutions for every application area At Fronius, we don’t just consider the individual product; we focus on the solution as a whole. This is why we strive to offer holistic solutions for a wide range of customer requirements.

klik op de knop hieronder voor het Aedes Antenne factsheet

lezen

Contact met ons opnemen

RFDX de vereniging voor alle radio amateurs